8 5 6 3 4 2 1 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Organisatietalent (Zonnebloem)

Vacature-details
Vacaturenummer:  6044802
Doelgroep:Mensen met een lichamelijke beperking,Volwassenen
Locatie:Haarlem Centrum
Categorie:Bestuur en organisatie,Goede doelen
 
Omschrijving:Voor mensen in de leeftijdsgroep van 18 tot 45 jaar die door een fysieke beperking niet meer zo makkelijk de deur uit komen, organiseert de jongerenwerkgroep van de Zonnebloem Haarlem ontmoetingen, uitstapjes en soms een attentie. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken we iemand die af en toe een activiteit wil organiseren Denk jij dat je, bijvoorbeeld twee keer per jaar, een leuke activiteit kan bedenken en natuurlijk uitvoeren, neem dan contact met ons op. Onze jongeren zijn blij met alle leuke activiteiten. Zo gaan ze regelmatig naar concerten, winkelen, lunchen een keertje stappen. Jouw hulp maakt meer mogelijk. Kijk voor meer info over onze activiteiten op Facebook: https://m.facebook.com/ZonnebloemLinQHZK/?ref=m_notif&notif_t=page_user_activity
 
Werktijden:De werktijden zijn naar eigen inzicht, behalve de vastgestelde vergaderingen die altijd in de avonduren plaatsvinden. De gemiddelde tijdsbelasting is 1 a 2 dagdelen per week.
 
Functie-eisen:Goed kunnen organiseren en samenwerken, zelfstandig kunnen werken, accuraat.
 
Aannameprocedure:Kennismakingsgesprek
 
Onkostenvergoeding:Gemaakte onkosten worden vergoed
 
Scholing:Via de Zonnebloem of de Vrijwilligersacademie Haarlem
 
Begeleiding:Door collega-bestuursleden


Meer weten over deze vacature?

Als u meer informatie wilt over een of meerdere vacatures, dan nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U kunt zich dan inschrijven als vrijwilliger (als dit nog niet het geval is) en vervolgens kunnen we, desgewenst, meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij de betreffende organisatie maken.

Het is handig om de nummer(s) van de vacature(s) te noteren. Of gebruik de printknop hierboven om de vacature uit te printen.

Het Vrijwilligerscentrum is elke werkdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Onze consulenten zijn u graag van dienst bij het zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij uw wensen past.

Bezoek buiten onze vaste openingstijden is ook mogelijk, Bel dan naar het Vrijwilligerscentrum, 023-5314862, voor het maken van een afspraak.


Graag tot ziens!
Vrijwilligerscentrum Haarlem e.o.