icon icon
icon
logo mobile vwc
  • Home
  • Flexvrijwilliger

Flexvrijwilligers

Het Vrijwilligerscentrum bemiddelt vrijwilligers via de Vacaturebank naar leuke en nuttige vrijwilligersbanen. Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om je in te schrijven als flexvrijwilliger. De flexvrijwilliger krijgt via de mail (max. twee keer per maand) een overzicht toegestuurd van het beschikbare kortdurende vrijwilligerswerk in die periode en maakt zelf de keuze of er een aantrekkelijk aanbod bij zit.

Het aangeboden vrijwilligerswerk duurt maximaal drie dagen en op het overzicht staan steeds weer andere organisaties en activiteiten/klussen vermeld. 
Denk bijvoorbeeld aan helpen bij een sporttoernooi, ondersteuning bieden tijdens een high tea voor ouderen, assisteren tijdens een open dag of de handen flink uit de mouwen steken op de klusdag van de kinderboerderij.

flexvrijwilliger3

Voordelen voor een flexvrijwilliger:

- Flexibele werktijden en dagen
- Niet verbonden zijn aan één organisatie
- Een leuke afwisseling aan aangeboden klussen, elke keer weer anders
- Aanbod van organisaties vanuit de gehele regio Haarlem, Bloemendaal en omstreken
- Je bepaalt zelf of een vrijwilligersactiviteit aanspreekt en gelegen komt

Flexvrijwilliger worden?
Aanmelden als flexvrijwilliger kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met 023-531.48.62. 

Klussen voorleggen aan onze flexvrijwilligers?
Neem dan contact op met Willem de Koe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 023-531.48.62.