icon icon
icon
logo mobile vwc

Gilde

logo_gildeGilde Haarlem is van origine een vrijwilligersorganisatie van vijftigplussers, die kennis en vaardigheden willen overdragen.
Gilde Haarlem is opgericht in 1987, maakt deel uit van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en is aangesloten bij Gilde Nederland. Tot het Gilde Haarlem behoren drie projecten: Stadswandelingen en Gilde-SamenSpraak.

Gilde Haarlem
Nieuwe Groenmarkt 51
2011 TV Haarlem
Tel.: 023 5314862 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Website
Het Gilde Haarlem heeft een eigen website: www.gildehaarlem.nl.

Stadswandelingen
De eerste Gilde-activiteit bestond uit het verzorgen van stadswandelingen door Haarlem en de directe omgeving, onder leiding van ervaren stadsgidsen.
Stuur een email voor informatie over wandelingen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Agenda Stadswandelingen tweede kwartaal 2018  Klik hier 
Bellen kan natuurlijk ook naar de speciale Gildewandelingentelefoon, 06-16410803, op werkdagen tussen 09.00 en 10.00 uur en 18.00 en 19.00 uur.alt


Gilde-SamenSpraak
Dit project richt zich op anderstaligen, die hun kennis en spreekvaardigheid van het Nederlands willen verbeteren. Deze activiteit vindt plaats bij de vrijwilliger of anderstalige thuis.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.