icon icon
icon
logo mobile vwc

Gilde

logo_gildeGilde Haarlem is van origine een vrijwilligersorganisatie van vijftigplussers, die kennis en vaardigheden willen overdragen.
Gilde Haarlem is opgericht in 1987, maakt deel uit van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en is aangesloten bij Gilde Nederland. Tot het Gilde Haarlem behoren drie projecten: Stadswandelingen en Gilde-SamenSpraak.

Gilde Haarlem
Nieuwe Groenmarkt 51
2011 TV Haarlem
Tel.: 023 5314862 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Website
Het Gilde Haarlem heeft een eigen website: www.gildehaarlem.nl.

Stadswandelingen
De eerste Gilde-activiteit bestond uit het verzorgen van stadswandelingen door Haarlem en de directe omgeving, onder leiding van ervaren stadsgidsen.
Stuur een email voor informatie over wandelingen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Agenda Stadswandelingen vierde kwartaal 2017 en eerste kwartaal 2018  Klik hier  
Bellen kan natuurlijk ook naar de speciale Gildewandelingentelefoon, 06-16410803, op werkdagen tussen 09.00 en 10.00 uur en 18.00 en 19.00 uur.alt


Gilde-SamenSpraak
Dit project richt zich op anderstaligen, die hun kennis en spreekvaardigheid van het Nederlands willen verbeteren. Deze activiteit vindt plaats bij de vrijwilliger of anderstalige thuis.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.