icon icon
icon
logo mobile vwc
  • Home
  • Vrijwilligersacademie

Vrijwilligersacademie Haarlem

header VA

Vrijwel iedere vrijwilliger of betaalde medewerker heeft van tijd tot tijd wel eens behoefte aan een scheut inspiratie, het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen of het ontwikkelen extra vaardigheden. Dat kan bij de Vrijwilligersacademie Haarlem. De Vrijwilligersacademie Haarlem is een samenwerkingsverband van 25 organisaties die  als gezamenlijk doel hebben om hun of potentiële vrijwilligers en professionals te helpen bij het delen en het verkrijgen van kennis via een breed, gevarieerd en kwalitatief goed scholingsaanbod in alle sectoren van het vrijwilligerswerk. Zo kunnen vrijwilligers en organisaties groeien in de belangrijke rol die zij in onze maatschappij vervullen.

Op de website van de Vrijwilligersacademie Haarlem, www.vrijwilligersacademiehaarlem.nl vindt u het scholingsaanbod van alle partnerorganisaties die zich bij de Vrijwilligersacademie aangesloten hebben. Uiteraard kunt u zich via de website ook inschrijven voor cursussen/workshops. Ook voor u zit er vast iets bij! En mocht u vragen of suggesties hebben, dan horen wij dat graag van u.

De gemeente Haarlem heeft het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving gevraagd de Vrijwilligersacademie op te starten, te coördineren en het organisatieoverstijgend scholingsaanbod aan te bieden.
logo VA


Meer informatie

De Vrijwilligersacademie Haarlem is te vinden op www.vrijwilligersacademiehaarlem.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 023 - 531 48 62
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over het organisatieoverstijgend scholingsaanbod van het Vrijwilligerscentrum Haarlem?
Klik hier