icon icon
icon
logo mobile vwc

AVG van toepassing

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). In het kader van de AVG heeft het VWC haar privacyverklaring aangepast. Klik hier


avg

Zondag 1 juli Informatiemarkt Vrijwilligerswerk

Op zondag 1 juli staat de Grote Markt weer helemaal in het teken van de Informatiemarkt Vrijwilligerswerk. Deze markt organiseren we voor de vierde keer in samenwerking met de gemeente Haarlem. Er worden zo’n 2000 bezoekers verwacht. Op de markt informeren (vrijwilligers)organisaties bezoekers over wat zij vrijwilligers zoal te bieden hebben. Met als doel om Haarlem samen een beetje mooier te maken!

Organisaties kunnen zich aanmelden via http://www.vwc-haarlem.nl/aanmelden_Informatiemarkt/

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Maria Beekhuis, 023-5314862, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

gemeenteLOGO VWCentrum

Postercampagne ‘Wat kan jij?’

Nieuwsgierig geworden door onze posters ‘Samen Haarlem een beetje mooier maken?’, die in de hele stad te zien zijn? Ben je ook benieuwd naar wat jij zoal kan doen?

·         Wil je bijvoorbeeld met een anderstalige in gesprek? Iemand wegwijs maken in de samenleving? Dan is taalcoach misschien iets voor jou. Samen oefen je de Nederlandse taal op een laagdrempelige manier. Zo leren jullie elkaar en elkaars wereld kennen en vergroot je ook zelf je eigen wereld. Kijk op http://www.gildehaarlem.nl/samenspraak/ voor meer informatie.

·         Hou je van plannen en ben je gestructureerd en nauwkeurig? Dan ben je de ideale rittenplanner voor de elektrische shuttle in Schalkwijk. Vacaturenummer 6044967 op onze Vacaturebank.

·         Sta je graag in de keuken? Kook je graag voor andere mensen? Misschien is kok bij een open eettafel voor oudere buurtbewoners in een buurtcentrum wel iets voor jou! Vacaturenummer 6043975 op onze Vacaturebank.

Er zijn natuurlijk nog veel meer inspirerende vacatures. Kijk ook daarvoor op onze Vacaturebank.

Mupi Campagne 2018 foto jongeren

Nieuwe expositie In the Picture

Het fotografencollectief In the Picture, een initiatief van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving, maakt regelmatig reportages bij vrijwilligersorganisaties. Het werk van deze fotografen is een ware hommage aan de talloze vrijwilligers die Haarlem en omgeving iedere dag weer een beetje mooier maken. Na de succesvolle, drukbezochte tentoonstelling in het Museum Haarlem is een selectie van de foto’s binnenkort te zien in Trefpunt ’t Trionk.

Groepfoto 01

Bezoekers zijn van 23 april tot 16 juli van maandag t/m vrijdag welkom. Trefpunt ’t Trionk is geopend van 09.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis, de koffie staat klaar. Adres: Van Oosten de Bruijnstraat 60, 2014 VS in Haarlem.

Promo activiteiten

Barry Brand van Radio Decibel vertelt hoe hij via vrijwilligerswerk terechtgekomen is bij Radio Decibel, waar hij nu elke werkdag de ochtendshow presenteert.

VWCpromo BarryDecibel