icon icon
icon
logo mobile vwc
  • Home
  • Vrijwilligerscollege

Vrijwilligerscollege Zuid-Kennemerland

Het Vrijwilligerscollege Zuid-Kennemerland biedt vrijwilligers de kans hun kennis en ervaring te delen met andere vrijwilligers en te leren van elkaar. Zo hoeft niet iedereen zelf het wiel uit te vinden en bieden we vrijwilligers een nieuwe manier van persoonlijke ontwikkeling.

Het Vrijwilligerscollege Zuid-Kennemerland organiseert kosteloze voorlichtingen, workshops en lezingen door en voor vrijwilligers.Ook hebben wij een adviespool met deskundige vrijwilligers die belangeloos advies geven aan vrijwilligerszelforganisaties.

Het Vrijwilligerscollege Zuid-Kennemerland is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o. (Haarlem en Bloemendaal) en het Vrijwilligerspunt Heemstede en is actief in de gemeenten Haarlem, Bloemendaal en Heemstede.
Voor meer informatie over de activiteiten in Haarlem en Bloemendaal klik hier
Voor informatie over de activiteiten in Heemstede klik hier

logo VC
Heeft u een scholingsvraag of een aanbod voor een bijeenkomst, workshop of training?
Klik hier om uw (contact)gegevens door te geven en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

• Wat wilt u als vrijwilliger leren?
Graag willen wij van u weten of er onderwerpen zijn waarover u meer zou willen leren of weten. Bijvoorbeeld voor het vrijwilligerswerk waarin u nu actief bent. Misschien voor vrijwilligerswerk dat u leuk vindt om te gaan doen. Of omdat het u persoonlijk iets kan opleveren.
Daarom vragen wij u een korte, anonieme vragenlijst in te vullen. Het invullen kost slechts enkele minuten. Ook als u geen interesse heeft in extra mogelijkheden om te leren kunt u de vragenlijst invullen. Want ook dan weten we meer. Hartelijk dank voor uw medewerking.
Klik hier om naar de enquête te gaan.

Cursusaanbod
Het cursusaanbod van het Vrijwilligerscollege Zuid-Kennemerland is te vinden op de website van de Vrijwilligersacademie Haarlem e.o.: www.vrijwilligersacademiehaarlem.nl


Voor informatie over alle cursussen voor vrijwilligers in Haarlem en Bloemendaal kunt u kijken op www.vrijwilligersacademiehaarlem.nl

Voor informatie over cursussen voor vrijwilligers in Heemstede klik hier


flyer Vrijwiligerscollege web2